Curs Dermopigmentare Arad

Aceasta procedura mai poarta denumirea si de tatuaj cosmetic sau machiaj semipermanent care are scopul de a accentua trasaturile naturale ale fetei prin corectiile la nivelul sprancenelor, buzelor sau ochilor.
In cadrul cursului de Dermopigmentare , vei studia urmatoarele tehnici: micropigmentare fir cu fir, pudrat cat si micropigmentarea buzelor si a liniei de tus.

Curs Acreditat Dermopigmentare Arad

Aceasta procedura mai poarta denumirea si de tatuaj cosmetic sau machiaj semipermanent care are scopul de a accentua trasaturile naturale ale fetei prin corectiile la nivelul sprancenelor, buzelor sau ochilor.
In cadrul cursului de Dermopigmentare Acreditat, vei studia urmatoarele tehnici: micropigmentare fir cu fir, pudrat cat si micropigmentarea buzelor si a liniei de tus.

Curs Cosmetica Arad

Cursul de Cosmetica, are ca scop pregatirea cursantilor in meseriei de Cosmetician. Urmarind legislatia europeana, va propunem un complex program de calificare profesionala

Curs Stilizare Sprancene & Aplicare Gene Individuale Arad

Curs Stilizare Sprancene & Aplicare Gene Individuale se adreseaza cosmeticienelor si make-up artistilor, cu noi tehnici.

curs aplicare gene individuale arad

Curs Aplicare Gene Individuale 1D, 2D si 3D Arad

Curs Aplicare Gene Individuale este destinat atat cosmeticienelor, make-up artistilor cat si celor care vor sa faca o meserie axata pe aceste tehnici.

curs stilizare sprancene arad, cursuri cosmetica

Curs Stilizare Sprancene Arad

Aceasta specializare este necesara atat unui cosmetician, cat si unui machior. Stilizarea sprancenelor corecteaza un punct „fierbinte” al fetei: zona ochilor

Curs Epilare Definitiva cu Laser Dioda si Alexandrite Arad

Curs Epilare Definitiva cu Laser Dioda si Alexandrite Arad te ajuta sa scapi de parul nedorit pe termen lung. Este o procedură sigură și foarte eficientă.

Curs Laminare Gene si Sprancene Arad

Laminarea genelor este un procedeu cosmetic non-invaziv și semi-permanent care se realizează cu scopul obținerii unor gene curbate, lungi și dese fara a mai fi nevoie de rimel iar laminarea sprancenelor te va ajuta sa obti un aspect natural si ingrijit. Aceasta metoda are ca scop fixarea si ordonarea firelor pe perioada indelungata pentru un look de mare efect care merge pe linia naturaletii si reprezinta un real ajutor pentru sprancenele “buclucase”.

Curs Extensii Gene Russian Volume 4D-12D Arad

Descopera lumea fascinanta a volumelor!
Te asteptam sa te inscrii la cursul de perfecționare 4-12D pentru a-ti diversifica serviciile si pentru a-ti atrage noi cliente!

Masterclass Peeling Chimic cu Acizi din Fructe Arad

Cursul durează in total 6 ore și se adresează începătorilor in cosmetica, celor care vor sa adauge in salon tratamente de peeling cu acizi din fructe și tratamente personalizate.

Curs Dermapen cu fire de colagen Arad

Microneedling-ul este una dintre cele mai noi tehnici de regenerare a pielii existente in piata din Romania. Inscrie-te la Masterclass-ul organizat de noi si vei primi toate cunostintele teoretice si practice de care ai nevoie!